Actueel

Dit jaar zijn we begonnen met een charmeoffensief met als doel de website wat meer onder de mensen te brengen, wat vooral via LinkedIn aardig lukt.

Daarnaast zijn we begonnen met het schrijven van brochures, boekwerkjes en heuse boeken die raakvlakken hebben met het onderwijs.

Zo hebben we een brochure samengesteld die ingaat op de effecten van e-nummers op het lichamelijk en geestelijk welzijn van kinderen, met als titel ‘E-nummers in combinatie met iets drukkere kinderen.’

In samenwerking met een drietal jongeren is er een boekwerkje verschenen over hoe zij omgaan met ASS, met als doel vooral de omgeving van deze jongeren te informeren wat dat voor hen inhoudt. Dit informatieve boekje bevat naast gesprekken met dit drietal ook basisinformatie over ASS. Het boekje heeft, op hun verzoek, de titel ‘Hoe overleef ik autisme’ meegekregen.

Aan het begin van 2019 is er ook een nieuw boek van ons verschenen, met als titel ‘De molenares van Buurmalsen en Tricht’. Dit boek is bijna een historische roman met, tussen neus en lippen door, veel informatie over het leven op het platteland in de dorpjes Buurmalsen en Tricht rond 1700.